Logo Basketbal Vlaanderen

Loting Beker van Oost-Vlaanderen

Vorige week was het in opvolging van de loting voor de Beker van Vlaanderen, de beurt aan de beker van Oost-Vlaanderen, voor de senioren. De trekking voor de jeugd zal op een later moment volgen.
Ook hier geven we een kort overzicht van welke ploegen er zullen meedoen en tegen wie zij het op hun beurt zullen opnemen.

Seniors heren

De heren D starten in poule J en zullen het daarbij opnemen tegen Falco Gent C, Amon Jeugd Gentson C, Erembodegem A en Silaba Zelzate A.

De heren C starten pas in de 1/16e finales, en zullen dan op verplaatsing spelen tegen de winnaar van poule C (Zele, Denderleeuw, Hotshots Destelbergen, Waasmunster of Helios Zottegem).
De heren B starten eveneens in de 1/16e finales, en spelen thuis tegen Gent-Oost Eagles A voor een plaats in de 1/8e finales.

Seniors dames

De dames B zijn ingedeeld in Poule E en zullen daar strijden voor een plek in de 1/8ste finales tegen Blue-Rocks Ronse Kluisbergen A, Wezen-Vrienden Geraardsbergen A en Osiris Aalst A.

De dames A gaan rechtstreeks naar de 1/8e finales en spelen daar tegen de winnaar van poule A (BJM_Gembas Knesselare A, Olympia Denderleeuw A, Lokeren A, Bavi Gent B of Hotshots Destelbergen A).

Het volledige overzicht voor de provincie Oost-Vlaanderen, en de andere provincies kan je vinden op de website van Basketbal.Vlaanderen.

Comments are closed.