unnamed 1

‘T Vijfde Kwart heeft een nieuw gezicht: Dominique Van den Berghe!

Sommigen hebben haar mogelijk al in de weer gezien. Anderen zullen haar snel genoeg ontmoeten. Alleszins: met veel plezier stellen we jullie onze nieuwe sterkhoudster in ons cultuur- en sportcafé voor!


Wie is Dominique? En: wat deed je reageren op onze vacature?
Ik ben een weduwe met 2 super dochters waarvan de jongste (21j) nog thuis woont. Sinds mijn studieperiode en doorheen en naast mijn professionele loopbaan ben ik altijd als vrijwilliger bij tal van evenementen en in verenigingen ingesprongen om voor spijs en drank te zorgen.De vacature kwam op een moment waarop ik ernstig aan het overwegen was om een heel nieuwe uitdaging aan te gaan.

Wat trekt je aan in de horeca? En meer in het bijzonder een sportclub?
Het is gewoon heel erg prettig werken op die manier in de horeca. De mensen zijn op stap en willen een fijne tijd beleven. Rond het sportveld, maar ook voor of na. Ze zijn er om zich te amuseren. Je maakt dan ook altijd deel uit van een gezellige sfeer.
Ik ben zelf ook altijd zeer sportief geweest en liefhebber van heel wat sporten. Met deze job sla ik dus twee vliegen in één klap. Ik begon mijn carrière als sportjournalist bij HLN. Later kwam dan de politieke interesse. Behalve werken, ga ik graag lopen, fietsen, fitnessen en wandelen. 


Wat is je eerste indruk van onze club?
LDP Donza heeft een heel positieve uitstraling, met zeer veel interessante en bezielde mensen in het bestuur. Ik ben in de eerste plaats een wielerfan maar ik zal mij nu met plezier bijscholen in het basketgebeuren (lacht).

Dankjewel voor deze fijne introductie Dominique. We zagen meteen de ‘match’. Welkom in onze club!

Tags: No tags

Comments are closed.