LDPDONZA-INSTAGRAM-TEMPL-1080x1080 - Unlimited_Unified_Games 24

Registreer je nu voor het allereerste NBA2K E-Gaming Tournament op 30/3 !

Aansluitend op het Unlimited & Unified Tournament op zaterdag 30/3 in OCP De Pinte, organiseren we voor het eerst, in samenwerking met onze partner Metanous , een NBA2K E-Gaming Tournament.

Jawel!

Wil jij jouw skills in dit alomgekende e-game showen en kans maken op een superfijne hoofdprijs? Schrijf je dan als de weerlicht in via onderstaande link. Er is plek voor enkele tientallen spelers/speelsters van LDP Donza. We voorzien niet alleen een fun tournament, met korte games op diverse game set-ups… op de tonen van funky basket beats… We tonen de Grote Finale ook ‘on big screen’ in ‘t Vijfde Kwart en… voor de kleine en grote honger zijn er opnieuw lekkere frietjes (zoals op de Ladies Night), met dank aan Agristo.

 Yes, ik schrijf me in voor het E-Gaming Tournament [LINK] 


Het Unlimited & Unified Mini Tournament in de namiddag is een unieke formule waarbij we op 2 terreinen in OCP telkens 2 matchen spelen met een vrolijke ‘mix’ van spelers/speelsters van de G-werking en de reguliere teams van zowel LDP Donza en Kortrijk Spurs. #oneteam dus, in alle betekenissen van het woord. Een niet te missen sportief evenement, met aansluitend dus het allereerste e-gaming tornooi. Be there!


Comments are closed.