Screen Shot 2022-02-05 at 13.50.04

Welcome back supporters!

We hebben er reikhalzend naar uitgekeken. En komend weekend is het – eindelijk – weer zover: publiek op onze thuismatchen!

Als welkom-terug-actie willen we het extra aantrekkelijk maken om de wedstrijden van onze senioren van zaterdag a.s. in OCP De Pinte live mee te maken. 

  • Spelers, dat weten jullie, kunnen altijd gratis naar de thuismatchen van onze senior wedstrijden komen kijken
  • Vergeet, als ouder, partner of vriend van de spelers ook geen gebruik te maken van de (5 gratis) e-tickets die we een tijdje terug via e-mail bezorgden aan de rechthebbenden: u surft naar onze webshop op de LDP Donza-website, selecteert ‘wedstrijden’, vervolgens de match van uw keuze (‘ticket reserveren’) en gebruikt de nog geldige unieke codes
  • Voor komend weekend (5/2) geldt tevens dat wie zowel de wedstrijd(en) om 18u15 (Dames A en Heren B) meepikt als die om 20u30 (Heren A) 10 euro betaalt voor die wedstrijden samen

Zaterdag 5/2 aanstaande in het OCP in De Pinte.

  • 18u15: LDP Donza DSE A – BBC Wildcats Gavere DSE A (Dames A)
  • 18u15: LDP Donza HSE B – Gent-Oost Eagles HSE A (Heren B)
  • 20u30: LDP Donza HSE A – Basket SKT Ieper HSE A (Heren A)

Onze Dames A blijven ongeslagen in 2de Landelijke en bevestigen week na week hun potentieel om kampioen te spelen in hun reeks. Onze Heren Bvechten zich week na week, stap voor stap, naar de eerste helft van de tabel in hun reeks. En onze Heren A zijn aan een bijzonder sterke reeks bezig waardoor ze dit weekend tegen topploeg Ieper op het terrein komen voor de 2de (!) plaats in het klassement.

Supporters op post!

Comments are closed.