untitled (181 of 202)

Opnieuw topwedstrijden in het OCP!

In TDM1 (‘2de klasse’) waar onze Heren A aantreden, kan iedereen werkelijk van iedereen winnen. En dat gebeurt ook. Het levert een tot dusver bijzonder spannende competitie op (we staan momenteel terug 6de) en vooral: matchen op de rand van een zenuwinzinking. Zoals vorig weekend, in Kontich, waar onze jongens pas in de allerlaatste seconden het laken naar zich toe trokken.

Van het afgebroken vorige seizoen herinnert al wie er toen bij was zich de historische match in het OCP tegen Remant Basics Melsele-Beveren. We gaan nu zelf toch al bijna 35 jaar mee in het basket, maar zoiets hadden we maar zelden gezien. Wat een remonte. Wat een uitzinnig wedstrijdeinde. En knappe winst.

Morgen, zaterdag, komt Melsele terug op bezoek. En u kan daar bij zijn.

Gebruik dus zeker je gratis e-tickets (de codes kreeg je recentelijk nog ‘s via mail) om al onze senioren een avondje aan het werk te zien.

Online een ticket reserveren doe je via onze webshop. Selecteer de wedstrijd van je keuze (wedstrijden worden doorgaans een dikke week vooraf toegevoegd), hou je code(s) bij de hand, selecteer je ticket, ga naar de winkelmand en geef je kortingscode in (‘toepassen’). Uitchecken en… neem de bevestigingsmail die je nadien krijgt digitaal of op papier mee naar de wedstrijd. 

JEUGDSPELERS HEBBEN ALTIJD GRATIS TOEGANG. KOM MET JE TEAM-MATES, SPREEK EEN CARPOOL MUMMY OF DADDY AAN 🙂 EN GENIET VAN TOPBASKET VANOP DE EERSTE RIJ!


 * TOPWEDSTRIJDEN * Zaterdag 13/11 aanstaande in het OCP in De Pinte.

  • 18u15: LDP Donza DSE A – Holstra WINGS Wevelgem-Moorsele DSE A (Dames A)
  • 18u15: LDP Donza HSE B – Geranimo Bornem Basket HSE A (Heren B)
  • 20u30: LDP Donza HSE A – Koninklijk Remant Basics Melsele-Beveren HSE A (Heren A)

Onze Dames A walsen over de tegenstand in 2de Landelijke. Vorig weekend ging Brugge de boot in, in eigen huis nota bene, met een droge 46-96. U leest het goed. Focus houden en elke match terug (nog) beter worden, is de boodschap. En dan kunnen we stilaan beginnen dromen van meer.

Supporters op post!

Comments are closed.