unnamed

Onze A-ploegen aan de top! 

We worden dezer dagen verwend op de wedstrijden van onze fanion teams. Onze Dames A walsen door de competitie. Afgelopen zondag ging Roeselare voor de bijl, in eigen huis, met 41-88. Daardoor blinken onze meiden aan de kop van het klassement, als ongeslagen leider, met 2 wedstrijden minder gespeeld trouwens dan de dichtste volger, Laarne.

#ourgirlsgotgame 

De mix van jong talent (veel meisjes zijn ook actief bij de M19) en meer ervaren speelsters, werkt. En: het team toont bijzonder veel ‘grinta’. Goesting en inzet om – ondanks de niet altijd sterke tegenstand – elke match weer dat tikkeltje beter te worden. En zich zo klaar te stomen voor een niveau hoger…

De ‘coach Kenneth’-filosofie (bekijk zeker ‘s het interview dat nog altijd op onze website staat) leeft duidelijk ook bij alle spelers van onze Heren A. “Ik ben niet bezig met het resultaat”, zegt Kenneth steevast. “We focussen erop om de beste versie van onszelf neer te zetten. Op stappen zetten. Beter worden. Elke training en elke wedstrijd. Dan volgt het resultaat wel.”

En hoe. Zelfs met een flinke ziekenboeg (sterkhouders LandonThomas VH en Simon DB zijn gekwetst; spoedig herstel gasten!) gingen onze jongens afgelopen zaterdag, in de Gentse ‘clasico’, de scalp halen van Ghent Hawks. Daarbij kwamen ze twee keer sterk terug uit een achterstand van 13 punten en bleven ze mentaal sterk, met volle focus, vechten voor ieder punt. Resultaat: winst (83-88) en een voorlopige tweede (!) stek in het klassement nog steeds. Top gasten!

Afspraak dus, zaterdag aanstaande in het OCP, voor het spannende vervolg !

Comments are closed.