Heren A pakken de dubbel in TDM1, wat een week !

Beste spelers, ouders & supporters,
Beste LDP Donza-fans,

Beelden zeggen meer dan woorden. En dus beginnen we er met enkele, van de hand van onze huisfotografe Kim, van afgelopen zondag.

Ldp-Donza-Heren-A-pakken-dubbel-in -tdm1

Een zondag om nooit te vergeten. De ultieme bekroning van een uniek seizoen. Niet te vergeten, nadat onze jongens eerder al de Beker Van Vlaanderen pakten. De ‘dubbel’. De kroon op het werk van ons allemaal. Elke speelster/speler, coach, vrijwilliger, supporter en sponsor van onze mooie club.

Deze steken we in onze kast boordevol mooie herinneringen.

Bedankt, voor jullie nooit aflatende steun!

En dan vergeten we ook niet wat eraan voorafging.

Een ronduit ‘crazy’ week. Die op maandagochtend 22 april om 07u30 – na de winst de zondag ervoor in de halve finales – begon met een ‘call’ van een groep bestuurders en helpende handen. Want alles – en dan bedoelen we ook werkelijk omzeggens àlles – moest in stelling gebracht worden in de sporthal in Sint-Martens-Latem, wegens onbeschikbaarheid van de andere zalen. Met – gelukkig – gemeentelijke diensten en bedrijven zoals PLAY AV en Vervaet Verhuis die bij het eerste telefoontje zeggen: “OK, we gaan helpen. Dit gaat lukken.”

Chapeau!

Veiligheid, mobiliteit, online ticketing, videostreaming, geïmproviseerde bar, trainingswijzigingen… Het was er. Het werkte. En het was op en top professioneel. Op amper een handvol dagen. Met mensen die intussen ook nog een job hebben. En een gezin (dankjewel voor jullie onvoorwaardelijke steun altijd, lieve partners en kinderen).

You girls & guys rock! Big time.
You know who you are.

En dan de berichtjes: “Kunnen we helpen?” Jazeker. Dikke merci!

Een olympische prestatie waar we met z’n allen fier mogen op zijn.

(Alle foto’s van Kim van afgelopen weekend vind je via deze link.)

#ONETEAM #LDPDONZA

Shopping Basket