Dames A promoveren (als)nog naar eerste klasse

Jawel. Een jaar vroeger dan verhoopt. Een jaar vroeger dan gepland, ook. Maar: een uitdaging die we met volle goesting en de wil om te groeien en om bij te leren, aangaan. Zoals coach Nils het deze week zei in het Nieuwsblad: “We zien het als een cadeau.” Nadat bekend werd dat er – door het vertrek van Sparta Laarne – een extra plekje vrijkwam in de allerhoogste klasse in het damesbasket, gingen bestuur, sportieve leiding en speelsters in gesprek. Doen we het? De droom nu al grijpen?

Er kwam een volmondig ja.

Tuurlijk wordt het een uitdagend jaar, met name dan sportief. Maar dat zorgt ook voor groei.

“Great things never came from comfort zones.”

Qua organisatie, omkadering en budget hebben we ons hierop voorbereid. De beslissingen die we de voorbije jaren hebben genomen en rigoureus hebben uitgevoerd, maken ook dat we ‘ja’ kunnen zeggen.

Zodat we onze meiden deze kans kunnen bieden.

Laat ze ons grijpen. We bieden elkaar rugdekking, we ‘hedgen’ als het al ‘s moeilijk wordt en… we blijven te allen tijde de blik houden op de lange termijn. Positief en met vertrouwen in elkaar. 

Let’s do this! Our girls got game!

Je kan de Dames A nog een allerlaatste keer gaan aanmoedigen dit seizoen trouwens: zondag a.s om 17u00 nemen ze het – andermaal dit seizoen – op tegen de buren van Gentson. Die promoveren als kampioen in eerste landelijke eveneens naar de hoogste klasse. Alleszins: de winnaars nemen zondag de Beker Van Oost-Vlaanderen mee naar huis. In het vorige onderlinge treffen voor die beker trokken onze toppers aan het langste eind… Tijd voor een laatste revanche voor onze meiden?

Allen naar Sint-Niklaas zondag!

#ONETEAM #LDPDONZA

Shopping Basket