abo-large

ABO Gameday: derbykoorts in het OCP

Vooreerst een dienstmededeling: begin al maar de weekendplanning voor de maand mei in jullie agenda te herzien. Onze Heren A zullen de competitie immers verlengen met een zinderende play-off campagne! En dat voor het eerst sinds we met onze jonge fusieclub aantreden in de op één na hoogste klasse: TDM1. Knappe prestatie jongens! En wie weet wat er de komende weken nog allemaal extra staat te gebeuren? Eén ding is zeker: je wil er als basketliefhebber gegarandeerd niets van missen!

Te beginnen met nu zaterdag 9 april in het OCP. Na onze Heren B, die om 18u15 aantreden tegen BC Asse-Ternat, nemen onze Heren A het op in de derby tegen de buren van ION Basket Waregem, om 20u30. Wie er bij was in Waregem herinnert het zich het zinderende einde, met winst na verlengingen, nog alsof het gisteren was. 

Afspraak dus, voor alle supporters, nu zaterdag in het OCP !

De wedstrijden worden u deze keer gepresenteerd door onze Game Partner  ABO Group , één van de trouwe en stevige ‘main partners’ van onze club. Dank team ABO en geniet, samen met ons, van de match!

Comments are closed.