unnamed 1

LDP Donza M19 zijn bij de beste 4 van België, Leni en Xander opgeroepen voor nationale selecties!

De jeugd is de toekomst. En bij LDP Donza loopt elk weekend de toekomst in grote getale (we zijn met meer dan 350 jeugdspelers!) het terrein op. Vol goesting, spelplezier en de brandende ambitie om – als individu maar vooral ook als team – elke keer weer te groeien. We zien hun exploten elk weekend passeren in onze whatsapp groepjes, sociale media (#winfietime) en natuurlijk en vooral ‘in real life’ als supporterend (groot)ouder, broer of zus langs de zijlijn. Winst of verlies, excuseer, ‘winnen of leren’, het maakt eigenlijk niet zo gek veel uit.

Maar dat we met z’n allen glimmen van trots als onze jeugd aan het ‘shinen’ is op nationaal niveau mag ook gezegd. Zo zijn we fier te mogen melden dat Leni Declercq en Xander Sierens opnieuw opgeroepen zijn voor de nationale selecties. Proficiat beiden en geniet van deze unieke ervaring!

En wat te denken van onze meiden van de M19? Een jeugdige lichting die barst van het talent en de grinta. Een aantal van hen hielp onze Dames A al mee aan de titel in 2de Landelijke dit seizoen. En ze staan nu ook nog ‘s in de Final Four komend weekend! Daarbij komen de beste 4 teams (!) van het land tegen elkaar uit als afsluiter van een al indrukwekkend sterk seizoen. De beste 4 van het land? Jawel. Onze meiden nemen het in Leuze op tegen het sterke Luik. Als ze ook die klus klaren, komen ze uit, in de finale, tegen de winnaar van het duel tussen de M19 van Waregem en Kangoeroes Mechelen. 3 teams met senior damesploegen in de hoogste klasse dus! En LDP Donza. Hoppa!

Succes meiden!

Comments are closed.