Zonder scheidsrechters zijn er geen wedstrijden, gelukkig kan onze club rekenen op de scheidsrechters van Basketbal.Vlaanderen en de vrijwilligers binnen onze club, de clubrefs. De clubrefs worden voornamelijk ingezet bij de wedstrijden van de jongste onder ons (U10, U12, U14).
Om te garanderen dat er op elke wedstrijd scheidsrechters aanwezig zijn, hebben we natuurlijk voldoende clubrefs nodig, en daarom lanceren we deze warme oproep!

Heb je een passie voor basketbal en nog wat vrije tijd in het weekend? Overweeg dan de functie van clubscheidsrechter! Vanuit de club voorzien we een opleiding, daarnaast kan je deelnemen aan de cursus Youth Official van Basketbal.Vlaanderen en wanneer je dat wilt, kan je van daaruit doorgroeien tot officieel scheidsrechter bij Basketbal.Vlaanderen.
Daarbovenop krijg je in ruil voor je prestatie een wedstrijdvergoeding van 10 euro en levenslange appreciatie van de club .

Bij voorkeur fluit je minstens 1 wedstrijd per maand, wie meer wilt fluiten is meer dan welkom, kan je eens een maand niet fluiten (vakantie, examens, druk op het werk, …) dan is dat uiteraard geen probleem.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan kan je contact opnemen met Louis De Jaeger (louis@ldpdonza.be), hij zal de clubrefs coördineren dit seizoen.
Heb je interesse om aan de slag te gaan als clubref? Registreer je dan snel, we contacteren je zo snel mogelijk met meer informatie!