pexels-pixabay-33148

G-Basket

Beste basketvrienden!

Als wij volgend seizoen letterlijk en figuurlijk weer wat vrijer kunnen ademen, starten wij in september binnen onze club met g-basket! Wij willen vooral meisjes en jongens van ongeveer 12 tot 20 jaar met een mentale beperking aantrekken, maar wij gaan ook volwassenen toelaten. Wij beginnen heel laagdrempelig, met 1 uurtje training per week, dat waarschijnlijk in de Palaestra zal doorgaan.

Intussen hebben wij een enthousiast en ervaren team van begeleiders kunnen samenstellen. Ciska De Muyter, Christine Van Rentergem, Freddy Vanthournout en Philip Van Grembergen, wij zijn heel ervaren basket trainers. Sofie Hendrickx en Maaike Huyghe hebben dan ook nog eens veel ervaring in het trainen en begeleiden van mensen met een mentale beperking.

Indien jullie zelf ouders van kinderen met een mentale beperking kennen, mogen jullie hen zeker vragen om mij via e-mail te contacteren: g-basket@ldpdonza.be.

Op zoek naar meer informatie over G-Basketbal in Vlaanderen? Neem dan ook snel een kijkje op de website van Basketbal.Vlaanderen.

Comments are closed.