1003393_631662760230030_1992788935_n

Dames A seizoen 21-22 bekend

Na de heren A en B, heeft ook coach Kris Wuyts zijn ploeg klaar voor volgend seizoen. We laten de coach alvast even aan het woord:

Hoe kort het huidige seizoen ook was: het was duidelijk dat een nieuwe lichting jong talent helemaal klaar staat om tweede landelijke onveilig te maken.
Ik ben heel blij dat we zo goed als iedereen hebben kunnen behouden. Degene die de ploeg verlaten hebben, wensen we met veel vertrouwen succes in hun verder basketballoopbaan. En ook daarbuiten …
Bovendien werd een van de jongste kernen van tweede landelijke nog gericht versterkt op bepaalde spots.
Ik stel niet graag een plaats voorop maar wat ik zeker weet, is dat we elke wedstrijd competitief zullen zijn en elke week beter willen worden. 
Voor mij staat de individuele ontwikkeling en als ploeg elke week beter worden voorop.
Spelers opleiden gaat niet enkel over winnen en verliezen, maar ook over hoe je hen het spelletje leert te spelen zonder er robots van te maken door hen de nodige vrijheid te geven.
Dit zal zeker met vallen en opstaan gebeuren, maar door in te zetten op de ontwikkeling en toepassing van concepten die dit ondersteunen, kunnen we al heel ver geraken.
Steunend op een stevig defensief fundament moeten we ook attractief basketbal brengen dat tot rendement kan leiden op korte en lange termijn. 

Kris Wuyts

We geven u nog graag de spelerskern voor het seizoen 2021-2022 mee:

 1. VANOVERBEKE FRONI
 2. MULLER FLORENCE
 3. EVERAERT MARIE-ELISE
 4. DECLERCQ LENI
 5. WILLEMS JOLIEN (komt van DBC Osiris Okapi Aalst)
 6. BLANCHAERT MARIE
 7. DEPORTE ANKE (komt van DBC Osiris Okapi Aalst)
 8. CRAS HELENE
 9. DECLERCQ ELLA
 10. HEESAKKERS SILKE  (komt van DBC Osiris Okapi Aalst)
 11. BLANCHAERT BO
 12. NAERT MAXIME
 13. VAN DE VELDE FLORE

Comments are closed.