scheidsrechterscursus-online-5f9003bfa64a5

Online scheidsrechterscursus

Zoals u alvast weet is er een tekort aan scheidsrechters bij Basketbal.Vlaanderen en ook binnen de club zijn we steeds op zoek naar extra scheidsrechters voor de wedstrijden van onze jongste spelers.

Basketbal.Vlaanderen zal de volgende cursus voor officiële scheidsrechters online organiseren, voor de theoretische modules. De praktijk zal dan later dit jaar georganiseerd worden in Knesselare.

Interesse om scheidsrechter te worden of je spelregelkennis bij te werken? Voor het eerst kan je de theoriemodules van de scheidsrechtercursus volledig online volgen!
In 4 sessies – waarin zelfstudie gecombineerd wordt met gezamenlijke online sessies – word je ondergedompeld in de spelregels en de taken die je als scheidsrechter hebt. 

Planning

  • Dinsdag 27 oktober 2020: Theorie – Algemene Bepalingen (19u-21u) (ONLINE)
  • Donderdag 29 oktober 2020: Theorie – Overtredingen (19u-21u) (ONLINE)
  • Maandag 2 november 2020: Theorie – Fouten (19u-21u) (ONLINE)
  • Dinsdag 3 november 2020:  Theorie – Administratie (19-22u) (ONLINE)

De praktijkmodules en examens worden ingepland zodra we opnieuw fysieke opleidingen mogen laten doorgaan (na 15/11). Dit zal in elke provincie georganiseerd worden.

De deelname kost 50 euro, maar zal door de club betaald worden.

Meer info en inschrijven kan via de website van BVL.
Bij inschrijving kan je dit ook laten weten aan onze referee ambassador via louis@ldpdonza.be; zo kunnen we u vanuit de club ook verder ondersteunen en eventueel inzetten als clubscheidsrechter.

Comments are closed.