Foto-hogent-Kelly-Ott-met-Bibi

Helpende Handen in de Kijker: Kelly Ott

Ook dit seizoen (23-24) stellen we geregeld één van de vele vrijwillig helpende handen (en hersenen) in de club aan jullie voor. We bijten de spits af met een relatief nieuw (alhoewel) gezicht in onze club. Kelly stelt zich graag even aan jullie voor. Ze zal vanaf dit seizoen de planning en organisatie rond de wedstrijden van onze seniorenploegen in haar vaardige handen nemen.

Ze is trouwens nog op zoek naar enkele enthousiaste zielen die regelmatig een thuiswedstrijd van onze Dames of Heren Fanion Teams bijwonen en die met plezier ‘s in een beurtrol helpen bij tafelfuncties, de kassa... Goesting? Of meer informatie gewenst? Mail gerust naar communicatie@ldpdonza.be en we praten erover!

Maar dus… wie is Kelly ? 
“Ik ben Kelly – Duizendpoot – Ott, maar je kunt me ook gewoon Kelly noemen 🙂 Ik ben een enthousiaste en energieke persoon die altijd graag meerdere projecten tegelijkertijd aanpakt, vandaar mijn bijnaam ‘Duizendpoot.’ Ik ben erg georganiseerd en zorg er graag voor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Vroeger was ik al actief in de scouting voor mijn echtgenoot – Franky van Dixhoorn – in het basketbal. Ik genoot echt van die taak en ontdekte zo een verborgen talent bij mezelf 😉 Ik ben bij LDP Donza gekomen via onze zoon, Joaquin, die nu speelt bij de U21A. Het clubleven staat me in om nieuwe mensen te ontmoeten via gemeenschappelijke interesses. Het kan geweldig zijn om nieuwe vriendschappen te smeden en je sociale kring uit te breiden. Het clubleven biedt vaak een gelegenheid om met gelijkgestemde individuen in contact te komen en samen te genieten van gedeelde activiteiten of passies.”

Enne.. binnen enkele uren begin je aan een mega-uitdaging, toch ? 
“Dat klopt. Een van mijn persoonlijke uitdagingen en passies is de jaarlijkse deelname aan de fameuze Dodentocht. Voor diegenen die het niet weten: dit is een beruchte wandeltocht in België van 100 kilometer, die binnen 24 uur moet worden voltooid. Het vergt veel mentale en fysieke kracht, maar het geeft me een geweldig gevoel van voldoening als ik de finish haal. Mijn startnummer is 1523 en is online te volgen via https://tracking.dodentocht.be/ vanaf vrijdag 11 augustus om 21 uur (update: Kelly haalde het met de smile!).  Dit jaar neem ik ook deel als steun voor verwaarloosde en mishandelde honden in binnen- en buitenland. Een kleine bijdrage storten als steun kan op het rekeningnummer BE15 7390 1518 3430 Dodentocht-team; opbrengst gaat integraal naar vzw Hope4pets. Ik houd ervan om nieuwe dingen te leren, avonturen aan te gaan en mezelf voortdurend uit te dagen. Dat is een beetje wie ik ben – altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en ervaringen om te groeien als persoon.”


Respect en vooral bedankt Kelly & alle andere vrijwilligers !

Tags: No tags

Comments are closed.