Nieuws

Overzicht nieuws

De volgende wedstrijd van de heren A is nu zaterdag (14/09) om 20u30 in het OCP tegen BBC Croonen Lommel!

  

Vanaf heden kan u zich inschrijven voor het mosselfeest via onze website!
U geeft uw inschrijving door, schrijft het bedrag over en ontvangt in de dagen erna van ons een bevestiging van uw inschrijving!

 

 

  

  

  

  

  

De datum voor de opleiding van het digitaal wedstrijdblad in het OCP is vastgelegd op vrijdag 30 augustus om 19u30.

Ook op 12 september om 19u is er een opleiding, deze gaat door in de Palaestra te Deinze. 

  

Nog een kleine week tot onze familie startdag! Intussen hebben de meeste ploegen één of meerdere wedstrijden gespeeld en is iedereen begonnen met trainen. De uren voor de foto's kan je vinden in de nieuwsbrief en bij jouw ploegafgevaardigde. Zorg dat je zeker op tijd bent voor de foto's van jouw ploeg!

  

  

  

  

Sinds 1 augustus werken we met het digitaal wedstrijdblad voor alle wedstrijden binnen Basketbal Vlaanderen, vanaf de U12.

De eerste ervaringen zijn alvast positief, en we herinneren u graag even aan de opleidingen die onze club organiseert voor het digitaal wedstrijdformulier. De data van de opleidingen kan u vinden in de activiteitenkalender. 

Daarnaast kan u heel wat informatie vinden op de website van Basketbal.Vlaanderen. Daarnaast kan u alvast aan de slag met de handleiding in de demo versie die u via bovenstaande link kan raadplegen.

Klik op "Meer lezen" voor enkele tips en tricks.

  Lees meer...

  

  

  

  

We hebben veel clubrefs nodig en we zouden graag evolueren naar een vaste ploeg van clubrefs. Dit wil niet zeggen dat U dan elk weekend een match moet fluiten, neen: we willen de ploeg van refs uitbreiden zodat het leuker wordt voor iedereen.
De vergoeding voor wie een jeugdwedstrijd fluit is €10,00 en zal op het eind van de maand overgeschreven worden.

Wie interesse heeft, mailen naar secretariaat@ldpdonza.be
Men moet geen cursus youth official volgen om wedstrijdjes binnen de club te mogen fluiten! Het is wel raadzaam, maar niet verplicht.

  

De kalenders zijn reeds geïmporteerd op onze website, u kan dus vanaf heden een overzicht van alle wedstrijden voor uw favoriete ploeg(en) bekijken op de website http://ldpdonza.be/

  

Het seizoen is officieel van start gegaan, om alle wedstrijden in goede handen te leiden, heeft Basketbal.Vlaanderen nood aan scheidsrechters! LDP Donza zal dit seizoen een cursus voor officiële scheidsrechters organiseren! Inschrijven kan via de website van Basketbal.Vlaanderen of contacteer secretariaat@ldpdonza.be.

  

Beste spelers, ouders en coaches,

Voor aanvang van het seizoen wil LDP Donza (gezien de fusie) graag de contactinfo van haar leden op uniforme wijze updaten. Gelieve hiervoor (verplicht!) het volgende formulier in te vullen:

Het duurt slechts een minuutje, maar is voor ons administratief een grote hulp. Eén formulier per speler of coach, graagWie zich kandidaat stelt voor een tafelfunctie (uiteraard graag zoveel mogelijk!) vult zijn eigen gegevens nog eens apart van zijn speler in. Deadline hiervoor is woensdag 26 juni om 23u59. Een dergelijke oefening heeft natuurlijk slechts nut als iedereen hier aan meewerkt.

Dit bericht werd dit weekend ook al via de ploegverantwoordelijken gestuurd en via de nieuwsbrief. Als je het formulier reeds ingevuld hebt (Bedankt!) hoef je het natuurlijk niet opnieuw in te vullen.

Met vriendelijke groeten,

Fleur  (sportief coordinator)